Greeny –hiekka-astiat pihan tuki ja turva

GreenyLiukkaat kelit jatkuvat – onhan nyt ihan sydäntalvi. Pihat ja parkkialueet on syytä hiekoittaa hyvin, jotta liikkuminen muuten mukavassa talvisäässä on turvallista. Ehkäpä meidän talvemme muuttuvatkin enemmän tämän talven kaltaisiksi leudoiksi ulkoilukeleiksi.

Siisti, mielestämme tyylikäs Greeny hiekka-astiamme sopii hyvin ympäristöön, jossa liikutaan jalkaisin ja hiekoitus tehdään lapiolla - pihakäytävät, rappujen edustat ja parkkialueet. Greenyn kahdesta koosta 120 ja 450 litraa on hyvä valita omaan tarpeeseen sopiva hiekka-astia. Pehmeät sävyt harmaasta, vihreästä ja ruskeasta sopivat hyvin ympäristön väreihin, mutta ottavat kuitenkin oman paikkansa rakennetussa ympäristössä. Greenyt on valmistettu vahvasta säänkestävästä polyeteenimuovista. Muoto on vahva ja kestää jopa nuorison hengailua. Astia ei ole ilmatiivis, joten vahinkoa ei satu vaikka sinne menisi piiloon pihaleikeissä.

Teemme Greeny hiekka-astiat tehtaallamme Iisalmessa. Pidämme näin talvisaikaan varastosaldoja yllä, jotta saamme astiat tilauksesta heti toimitukseen.


PS. Saatavissa Greeny-hiekka-astioita saa myös tilausväreissä. Miten olisi vaikkapa mustikan värinen Greeny? Katso kaikki tilausvärit nettisivuiltamme täältä.

 

 

 


 

 

br  

 

 

Tutustu ja ota käyttöösi E-luvun nettilaskuri

E-luku laskuriUudisrakennusten energiatehokkuuden vaatimustenmukaisuuden osoittavaan laskentaan on tehty ja julkaistu oma laskentaohjelma. Laskuri on tarkoitettu E-luvun arviointiin asuinrakennuksissa, joissa käytetään asetuksen sisältämän pykälän ”33§ Rakenteellinen energiatehokkuus” reunaehtoja.

Nettilaskuri on ladattavissa Rakennustuoteteollisuuden sivuilta http://www.rakennusteollisuus.fi/rakenteellinenenergiatehokkuus

Sivulla on myös linkit RTT:n ja ympäristöministeriön yhteistyöhankkeessa valmistuneeseen Rakenteellinen energiatehokkuus -oppaan pdf- ja E-kirja versioihin.


 

 

 

br  

 

 

Aika suunnitella kesäpihaa?

Kesapiha

 

Mihin kuntoon kesäpihan kalusteet, laiturit ja keräysastiat jäivätkään syksyllä? Pimeän talven jälkeen keväällä kaikki näyttää nuhjaantuneelta ja kuluneelta kirkkaassa auringossa. Selviääkö osasta puhdistamalla ja kunnostamalla, entä mitä on hyvä uusia kokonaan?