LVI-INFO.fi on ammattilaisen tietopankki

UKOREX LVIUKOREX ROUTA JA INFRA

LVI-INFO.fi –tuotetietorekisteriä käyttää koko talotekniikka-ala: tukkuliikkeet, maahantuojat, suunnittelijat, urakoitsijat ja asentajat. Aina kun tuote täytyy yksilöidä tai sen ominaisuuksia ja soveltuvuutta vertailla eri käyttötarkoituksiin, on LVI-numeroihin perustuva LVI-INFO.fi oikea osoite tiedonhakuun.

UKOREX®-eristeemme ja LVI-tuotteemme löytyvät hyvin LVI-INFO.fi – tietopalvelusta.


Kurkkaapa LVI-INFO.fi- sivustoa täältä.

 

 

 

 

br  

 

 

Ai, tekö teette tuollaistakin?

RuiskuvalutuotteetKyllä, olemme monipuolinen kotimainen muovituotteiden valmistaja. Usealla valmistusmenetelmällä ja näiden yhdistelmillä pystymme toteuttamaan monenlaisia tuotteita. Yksi monipuolisimmista tuotantomenetelmistämme on ruiskuvalu. Niin mikä? Ruiskuvalu. Menetelmä, jossa sulaa muovia ruiskutetaan muottiin, jäähdytetään, avataan muotti ja poistetaan kappale. Ruiskuvaletut tuotteet ovat meille arkielämässä niitä kaikkein tutuimpia muovituotteita lähtien aamuaskareista: hammasharja, hammastahnatuubin korkki, saippuan ja shampoopullon korkit, potta, partakoneen- ja föönin runko, hiusharjat ja kammat jne. eikä vielä olla edes keittiöön päästy.

Meillä ruiskuvalutuotteita valmistetaan sekä omaan myyntiin että asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaille alihankintana tehtävät tuotteet ovat joko valmiita lopputuotteita tai osia isompiin kokonaisuuksiin. Alihankintamme toimii nopealla tilaus-toimitussyklillä, kiitos joustavan tuotantomme. Asiakaskohtaisia ratkaisuja rakennetaan tuotteisiin, pakkauksiin, varastointiin ja toimituksiin. Voimme hoitaa vaikkapa tuotteiden kokoonpanon ja varastoinnin sekä toimittaa tuotteet suoraan eri loppuasiakkaille meidän varastostamme. Varasto- ja lähetystoimintomme ovat erittäin täsmällisiä ja luotettavia.

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi ruiskuvalutuotetta ja siihen liittyviä palveluita? Ota yhteyttä myyjiimme


 

 

 

br  

 

 

Greeny-laituri

 

Talvi kääntyy pian aurinkoiseksi kevääksi ja ennen kuin huomaammekaan on kesä. Laituritoimitukset rautakauppoihin ovatkin jo alkaneet. Nyt on siis oikea aika valita oma laituri. Oma suosikkimme on Greeny valmislaituri – tuttu ja turvallinen, myrskyissä, tyrskyissä ja paahteessa koeteltu kokonaisuus.

Teemme Greeny valmislaiturimodulit tehtaallamme Iisalmessa kotimaisesta puusta. Puut meille toimittaa Aureskosken Jalostetehdas Oy. Aureskoskella puutavara on valmistettu Greeny laitureita varten. Kansilaudat ja runkopuut on määrämittaan sahattu, höylätty ja katkottu ja vasta tämän jälkeen kyllästetty. Tämä tarkoittaa, ettei päihin ole jälkikäteen silmänlumeeksi tuputeltu väriä vaan päätkin on oikeasti käsitelty pintaa syvemmältä.

Greeny valmislaiturimoduleissa on liitos- ja kiinnitysosat valmiiksi paikalleen kiinnitettyinä. Greeny laitureihin ponttoneiksi käyvät valmistamamme kestävät JYRY ja JYSKY. Myös JYRYT ja JYSKYT löydät rautakaupoista.

www.aureskoski.fi

Tutustu Greeny-laitureihin täällä.

Tutustu UKM-ponttoneihin täällä.