VARASLÄHTÖ KESÄÄN ALKAA TORSTAINA!

Kevätmessut

Joka keväiset Kevätmessut Helsingin messukeskuksessa alkavat siis torstaina 6.4. ja jatkuvat aina sunnuntaihin asti.  Mukana on aina uutta – uusia tuotteita, uusia ideoita ja uusia ajatuksia. Koko kevään ja kesän suloisuus/rentous/ihanuus/mukavuus niputettuna samaan pakettiin! Olemme isolla osastolla hallissa 7 osoitteessa 7g100.  

Osastollamme on paljon tuotteita kesään ja mukavaan kesäelämään. Esittelemme laituri- ja ponttonivaihtoehtomme, Greeny kompostorimme, kaivoeristeet sekä iki-ihanan Kilppari hiekkalaatikon. Otamme yleisön pyynnöstä mukaan myös uusimman tuotteemme Greeny hiekka-astian.

Odotamme innolla kaikkien teidän tapaamistanne, tervetuloa!

PS. Mikäli tarvitset pääsylippua, laita meille tekstiviesti edellisenä päivänä tai aikaisin aamulla. Messupäivänä aika rientää osastolla eikä viestejä malta seurata. 

Päivi Ruotsalainen: 050 535 9024
Jarno Lätti: 050 522 6253
Janne Rissanen: 040 569 6906

 

KESTOSUOSIKKI: GREENY LAITURI

Greeny laituri

Greeny valmislaiturit ovat tukevia ja kestäviä, kahden kannettavia ja rantaan paikalleen vietäviä ilman asennusporukoita ja aikataulusopimisia. Ja tietenkin ilman jälkikäteen tulevaa asennuslaskua. Näissä eväissä lienee suosion syy.

Greeny laitureissa on monia vaihtoehtoja: kapeaa, leveää, sileää, uritettua, kestopuuta ja ympäristöystävällisintä OrganoWoodia. Sekä tietenkin erilaisia ponttonivaihtoehtoja. Kaikki nämä sekä rautaosat löydät Kevätmessuilta tai nettisivuiltamme täältä. Mikäli et pääse messuille, löydät osaavan myyjän ja kattavan valikoiman myös lähimmästä rautakaupasta. 

 

HYVÄT KAIVOERISTEET - JÄRKEVÄN INVESTOINTI

KaivoeristeAhmon vesiosuuskunnassa kaivojen sulattelusta ja avaamisesta tuli 2015 vuonna tuli 6 000 euron lasku. Vuonna 2016 kaivot päätettiin eristää. Eristysinvestoinnin hinta oli 4 000 euroa eikä sulatteluun ole tarvinnut enää rahaa ollenkaan. Voiko järkevämpää investointia ollakaan?

UKOREX® Pro kaivoeriste sisältää hyvän eristyksen tekemiseen kaiken tarvittavan ohjeineen päivineen. UKOREX®Pro kaivoeriste sopii puhdas- ja jätevesikaivoihin sekä maalämmön huoltokaivoon. Paketti on selkeä tuote jälleenmyyjälle varastotuotteeksi, mutta meiltä saat myös kohdetoimitukset.

  

 


br

UUTTA NÄKEMYSTÄ TUOTANTOON - PIRKKA ULMANEN

Pirkka UlmanenDI Pirkka Ulmanen (30) tuli tiimimme vahvistukseksi meille UK-Muoville helmikuussa. Pirkan vastuualueena on EPS –levytuotanto. EPS-valmistuksesta Pirkalle on kertynyt vankka kokemus jo aiemmilta vuosilta. Urheilullinen mies hallitsee myös lasertekniikan.

Tuotantoinsinööri Pirkka Ulmanen 044 709 0779.
br