Nyt sitä saa, nyt sitä saa…

Greeny_hiekka_astiat

 

Greeny…. nimittäin Greeny hiekka-astioita myös harmaana. Uusi harmaa Greeny on erittäin trendikäs sävyltään. Hiukan huurteisen näköinen harmaa väri sopii hyvin moniin rakennuksiin. Valmistamme harmaata Greenyä sekä 120 l että 450 l kokoisena.

Marraskuussa päivänvalon nähneet Greeny hiekka-astiat ovat saaneet hyvän vastaanoton ja olleet erittäin suosittuja nyt alkutalven liukkaiden kelien tultua. Pieni Greeny 120 hiekka-astia on sopiva omakotitalojen pihoihin. Iso Greeny 450 hiekka-astia puolestaan sopii taloyhtiöille. Molemmat ovat turvallisia ja säänkestäviä suomalaisia tuotteita.

Lisää tuotetietoja Greeny hiekka-astioista täältä.

Myyjämme kertovat mielellään lisää uutuustuotteistamme.

 

EPS-tuotteiden raaka-ainehinta nousussa

UKOREX Routa mammutti

 

EPS-alalla on totuttu raaka-ainehintojen suuriinkin vaihteluihin. Me EPS-tuotevalmistajat ostamme oman raaka-aineemme EPS-helminä. EPS-helmien valmistajilla taas merkittävin raaka-aine on styreenimonomeeri. Juuri styreenimonomeerin hintavaihtelut vaikuttavat ratkaisevasti kaikkien EPS-tuotteiden loppuhintoihin. Tällä hetkellä ehkä suurin syy Euroopan hintatason nousuun on, että Aasian markkina vetää myös eurooppalaista styreeniä.

Nyt vuoden 2016 joulukuun alussa tullut styreenimonomeerin hinnan nousu 170 €/tn oli vuoden aikaan nähden suuri ja tällä hetkellä ennusteet tammikuulle povaavat lisää nousua. Meilläkin tämä raaka-ainehinnan muutos on jo pitänyt osaltaan siirtää omiin hintoihimme. EPS-lopputuotteiden hinnoissa ollaan toki edelleen kaukana muutaman vuoden takaisesta tasosta. Raaka-ainehinnan noususta huolimatta kehitämme omaa toimintaamme, jotta olemme jatkossakin kilpailukykyisiä eristemarkkinoilla.  

Kiitos yhteistyöstä vuonna 2016

Hyvää Joulua!