UKOREX® Silent tuo asumismukavuutta 

Silent vpAskeläänieristeemme UKOREX® Silent sopii kelluviin lattioihin, joissa halutaan hyvä asuinkerrosten välinen ääneneristys. UKOREX® Silent lattiarakenteeseen tulee koko alalle levitettävä ääneneristyslevy sekä seinän viereen asennettava reunakaista. Reunakaistalla erotetaan lattian pintakerrokset seinästä, jotta ääni ei johdu seinän kautta kerroksesta toiseen. Levyjen vakiopaksuudet ovat 20, 30, 35 ja 50 mm. Mikäli pohja on epätasainen ja röpelöinen, käyttämällä paksua 50 mm levyä ei välttämättä tarvita erillistä tasoitustyötä. Reunakaista on 12 mm vahvuinen.

Muutama sana UKOREX® Silent asennuksesta: Levitä levyt lakaistulle tai imuroidulle lattiapinnalle ja eristä seinänvieret reunakaistalla. Mikäli lattiaan asennetaan lämmitysputket, kiinnitä valusuojakangas liimalla. Telaa liima eristeeseen joko koko pinnan alalle tai raitoina. Liiman menekki koko alue telattaessa on noin 150 g/m² ja raitoina noin 50 g/m². Liimaksi käy esim. CascoProff TexFix. 

Silent night, holy night…


Lue lisää:
Silent-eristeet

 

 

 

br  

 

 

UKOREX® Fresh tuoteperhe laajenee

FreshKalan teollinen käsittely, kuljetuslogistiikka ja hygieniavaatimukset ovat muuttaneet kalalaatikon ominaisuusprofiilia. Näihin haasteisiin lähdimme vastaamaan uudistamalla UKOREX® Fresh tuoteperhettä. Alkuvuodesta aloimme suunnitella parasta laatikkoa ikinä ja nyt syksyn aikana muotintekijät ovat toteuttaneet visioitamme muoteiksi. Saimme ensimmäiset UKOREX® Fresh tuoteperheen uudet muottityökalut viime viikolla ja lisää tulee tällä viikolla ja ensi vuoden alkupuolella. Tunne on aina niin hieno, kun ensimmäiset koeajot tehdään ja lopputulos on hyvä.

UKOREX® Fresh saa nyt lujat ja toisiinsa lukittuvat 10 ja 12 kg kalalaatikot sekä ensimmäisen tuotteemme hedelmille, vihanneksille ja yrteille eli 10 ja 12 kg HeVi –laatikon. Lukitusominaisuuden ansiosta laatikot kiinnittyvät toisiinsa ja pinoutuvat tukevasti lavoille. Kerromme lisää UKOREX® Fresh tuoteperheestä seuraavassa uutiskirjeessä tammikuussa.

Materiaalina UKOREX® Fresh laatikoissa ja kansissa on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä EPS. Tietoa kalalaatikoiden elinkaarianalyysistä löytyy PriceWaterhouseCoopersin tekemästä tutkimuksesta:
http://www.epsindustry.org/sites/default/files/Summary_EUMEPS%20Fish%20Box%20%20LCA.pdf​  


 

 

 

br  

 

 

Hyvää joulua!

Hyvää joulua!

 

Joulun ja uuden vuoden ajan olemme töissä kaikkina arkipäivinä, joten meidät tavoittaa hyvin.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme sekä uutiskirjeemme lukijoita yhteistyöstä kuluneena vuonna. 
 

 

Toivotamme Rauhallista Joulua  ja Menestystä vuodelle 2018!