Entistä laajempi jäteastiavalikoima

Helesit

UKM jäteastioissa on nyt myös pieni Helesi 60 keräilyastia. Tämän kokoisen astian lisääminen valikoimaan tuntui tarpeelliselta, koska me suomalaiset lajittelemme jätteemme entistä paremmin. Kun kierrätettävien jakeiden määrä on lisääntynyt, on tarvetta myös pienemmille astioille. 

Yllättäen käyttökohteita pienelle astialle onkin paljon enemmän kuin ensin tulee ajatelleeksi:

  • toimistojätteen lajitteluun 
  • lemmikkien ruokasäkkien säilytykseen
  • grillin viereen pihalle
  • öljyisille räteille autotalliin tai pajaan (astia mahtuu myös hyvin työtason alle)
  • päiväkoteihin esiopetukseen
  • huussin ja kompostorin kuivikkeille

Pienestä ja kätevästä koosta huolimatta Helesi 60:n kaksi pyörää ovat isot ja reilut. Astia kulkee erittäin kevyesti. Mitat ja muut tiedot uudesta Helesi 60:stä löydät nettisivuiltamme.

Helesi 60 on vihreä. Kerro meille, mitä muita värejä valikoimaan toivot!

Nyt on hyvä aloittaa kompostointi

Greenyt

Näin kesällä on oiva aika aloittaa kompostointi, kun uuden sadon vihanneksia ja juureksia tulee syötyä päivittäin. Niistä jäävät tähteet – porkkanan naatit ja herneen kuoret käynnistävät prosessin hyvin. Kompostorin pohjalle on hyvä laittaa paksuhko kerros karkeaa kuiviketta. Sopivaa tavaraa tähän on puutarhan oksasilppu. Kuivaa ja karkeaa. Oksasilppua voi käyttää kuivikkeena jatkossakin.

Greeny kompostorin saatavuus kuluttajille on parantunut, kun Greeny -jälleenmyyjien määrä on tänä vuonna lisääntynyt edelleen.  Uusi väri kataja on löytänyt nopeasti kannattajansa aiempien laastinharmaan, viinisakan ja basilikan rinnalla.

br  

 

Kesä on vilkasta rakentamisen aikaa

Hyvää juhannusta

Vastaamme rakentamisen sekä piha- ja puutarhamyymälöiden kasvaneeseen kysyntään koko kesän. Lomailemme ja nautimme toki kesästä vuorotellen, mutta meidät tavoittaa kaikkina arkipäivinä myös kesäaikaan.

Hyvää Juhannusta!