Muistatko vielä tammikuun pakkaset?

Kaivoeriste

Nämä ihanat kesäpäivät kääntyvät taas pakkaseksi paljon nopeammin kuin haluamme ajatellakaan. Vielä vähemmän kesän lämmössä tulee mieleen kaivojen jäätyminen, mikä kuitenkin oli viime talvena monelle iso ongelma.

Nyt on siis oikea aika hoitaa nykyisten kaivojen eristys kuntoon. Uusia kaivoja ei missään nimessä pidä jättää eristämättä. UKOREX® Kaivoeriste on tarkoitukseen oikea tuote. Teemme maalämmön huoltokaivon, mitta- ja jätevesikaivon sekä kiinteistöpumppaamon lämpöeristeitä. Eristepaketissa on kaivon ympärille kaarevat eristeet, kannen päälle pyöreä 100 mm eriste sekä vaakaan tuleva routaeriste kaivon ympärille.

Osa vesiosuuskunnista on edellyttänyt osakkaita eristämään pumppaamonsa. Tällöin kannattaa osuuskunnan tehdä yhteistilaus ja hoitaa homma kerralla kuntoon.

UKOREX® Kaivoeristeistä lisätietoja nettisivuiltamme sekä asiakaspäällikkö Jarno Lätiltä,
puh. 050 522 6253, email:  jarno.latti(at)ukmuovi.fi 

 

br  

Tietoa energiatehokkaaseen suunnitteluun ja toteutukseen

Rakenteellinen energiatehokkuus-opas

 

Rakenteellinen energiatehokkuus-opasYmpäristöministeriön ja RTT:n eristeteollisuuden yhteistyöhankkeena on tehty ”Rakenteellinen energiatehokkuus” –opas. Opas käsittelee energiatehokkuuden huomioimista asuinrakennusten hanke- ja arkkitehtisuunnittelussa, rakennesuunnittelussa ja toteutuksessa. Oppaassa on hyviä esimerkkejä ratkaisuista jo toteutetuissa kohteissa tuoden esiin myös niiden kosteusteknisen toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa. Kannattaa tutustua!

Rakenteellinen energiatehokkuus-oppaan saa ladattua nettisivuiltamme täältä.

Ympäristöministeriön sivuilla on myös lisää ajankohtaista asiaa lähes nollaenergiarakentamisesta ja siihen liittyvän lainsäädännön valmistelusta. Lue lisää täältä.

 

br  

Palvelemme koko kesän!

Hyvää kesää!

 

Kesä on alkanut tänä vuonna aikaisin. Sen on huomannut laiturien ja terassien sesonkivaraston nopeasta vajumisesta sekä meillä että kaupoissa. Ja parhaat myyntiviikot ovat vielä edessä! Täydennäthän siis varastoasi ennen kuin viimeinen kappale on myyty – meillä tai teillä. Suomalainen ei malta kesällä odottaa, tarve on nyt eikä ensi viikolla.

Myynti ja tuotanto ovat koko kesän paikalla ja varastokin lähettää tilauksia joka arkipäivä klo 6-21. Vain rotaatiovalutuotannossamme on huoltotauko viikot 28-29-30.

Myynnin, varaston, tuotannon ja hallinnon yhteystiedot löydät kätevästi täältä.

Hyvää kesää kaikille!