Uutuus kalalaatikko — Fresh 8 kg

Fresh LaatikotFresh
Kalalaatikkoasiakkaitamme kuunnellen teimme uuden matalan 8 kg laatikon – ”kalan ostajan tarve ei ole aina saada isoa määrää samaa kalaa vaan halutaan pienemmät ostoerät, jopa yksittäinen iso kala”.

Uutta Fresh 8 kg lokerolaatikkoa on saatavissa tulpalla ja ilman tulppaa (FLT8 ja FL8). Laatikon sisäkorkeus on 85 mm. Fresh 8 kg laatikko pakkautuu yhteen 10 ja 12 kg Fresh laatikoiden ja kansien kanssa eli kalan toimituskolli voi koostua useammasta laatikkotyypistä. Myös jäänsuojakalvo ja reiällinen kalvovälipohja sopivat uuteen Fresh 8 kg laatikkoon. Matala Fresh 8 kg laatikko on hyvä vaihtoehto myös, kun halutaan estää alimpien kalojen painuminen ja mahdolliset painumajäljet.

Materiaalina uudessa Fresh 8 kg laatikossa on vettymätön, erittäin hyvin eristävä ja kierrätettävä EPS. Fresh-laatikot ovat luonnollisesti tiiviitä ja vuotamattomia.
 

br  

Uusi Fresh 8 kg laatikko kuuluu Fresh-tuoteperheeseemme, jonka suunnittelun lähtökohtina olivat:

  • helppo ja napakka kiinnittyminen toisiinsa ja tukeva pinoutuminen eri lavatyypeille
  • pakkautuvuus toistensa kanssa
  • tiiviit laatikot ja kannet
  • hyvä käytettävyys (laatikoiden siirtely, liukuminen tasopinnalla, kansien avaus)
  • kalan säilyvyys (elintarvikekelpoisuus, erinomainen eristävyys, pyöreät muodot pohjalokerikossa)
  • säästöt kalan kuljetuksessa

Uuden Fresh –tuoteperheen tekniset tiedot löytyvät täältä.

Fresh -tuoteperhe laajenee lisää mm. 20 kg laatikolla vielä kesän aikana. Näistä myöhemmin.

br  

 

Toinen uutuus – Greeny ristipollari

PollariPollari
Rosterinen Greeny Ristipollari RST 125 mm on tarkoitettu mökkiläisen laituriin soutu– ja perämoottoriveneen kiinnitykseen. Kaunis, yksinkertainen ja tyylikäs ja mikä parasta luotettava ja helppo (+ hintakin mökkibudjettiin sopiva).

Greeny Ristipollari kiinnitetään laituriin pakkauksessa olevilla neljällä kupukantaruuvilla. Ristipollarin strategiset mitat ovat 125 mm korkeus ja 140 mm leveys. Uudet ristipollarit ovat jo myynnissä.

Olemme saaneet nauttia lämpimästä kesästä jo yli kuukauden ja Greeny-laiturikauppa on käynyt hyvin sekä jälleenmyyjillä että meillä. Kesä on vasta alussa ja laiturikelejä riittää, joten muista täydentää varastoasi ajoissa!

br  

 

Kesäistä palvelua!

Hyvää juhannusta
Kesä on alkanut vilkkaana sekä rakentamisessa että piha- ja puutarhatuotteissa. Kesäaikana tuotantomme toimii kolmessa vuorossa ja toimitamme tuotteita samalla repertuaarilla kuin muinakin vuodenaikoina onpa kyse vakiotuotteistamme tai vaikkapa EPS –erikoistilauksista.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla myyjiimme. Tilaukset voi laittaa myös suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Paluupostissa saat tilausvahvistuksen.
 

Yhteystiedot/myynti:
Päivi Ruotsalainen: 050 535 9024
Jarno Lätti: 050 522 6253
Janne Rissanen: 040 569 6906


Hyvää Juhannusta! Muistakaa pelastusliivit vesillä!

 

PS. Narinkkatorilla käyneille iso kiitos. Tuotevoitot menivät seuraaville henkilöille: Kilpparin saivat Leena Juntunen sekä Elina Liiksmaa ja Greeny kompostorin Risto Luukkonen. Onnea voittajille!