SILENT ON NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Silent

Työmaa- ja tehdasvierailut ovat meille aina antoisia ja mieluisia. Myyntipäällikkömme Päivi Ruotsalainen pääsi rakennustyömaalle RKL Halonen Oy:n vieraaksi Kajaaniin. Rakennuskohde oli Kehva Asumisyksikkö Rajamiehentiellä. Kuvassa asennustyössä Keijo Sirviö. 

Parasta aikaa työmaalla oli meneillään UKOREX® Silent askeläänieristeiden asennus. Kohteeseen oli valittu paksuudeksi 50 mm. Muut vakiopaksuudet UKOREX® Silent-eristeissä ovat 20, 30 ja 35 mm. Päivi tietenkin kysyi työmaalla kommenttia tuotteen toimivuudesta ja asentamisesta. Työmaapäällikkö Ville Alasalmi kertoi Silent -levyjen olevan helppoja työstää, keveitä sekä nopeita asentaa. 

UKOREX® Silent-askeläänieristeistä kertoo mielellään lisää myyntihenkilöstömme:
Janne Rissanen, puh. 040 569 6906, email:  janne.rissanen(at)ukmuovi.fi 

Jarno Lätti, puh. 050 522 6253, email:  jarno.latti(at)ukmuovi.fi 

Päivi Ruotsalainen, puh. 050 535 9024, email:  paivi.ruotsalainen(at)ukmuovi.fi 

 

 

TUOTEMUUTOS ASIAKKAAN TARPEESEEN

UKOREX Fresh

Asiakkaallamme oli toive saada 20 kg kalalaatikosta paremmin heidän tarpeeseensa sopiva. Ongelmana oli, että päällekkäin pinottaessa 20 kg laatikoihin ei voinut laittaa kantta kuin pinon ylimpään. Alun perin ajatuksenamme oli ollut, että ylempi laatikko toimii alemman kantena. Tämä ei kuitenkaan toimi, kun pinon täydet laatikot toimitetaan eri paikkoihin.  Tällöin jokainen laatikko tarvitsee oman kannen. 

Teimme koeversion uudistetusta laatikosta. Se toimi hyvin. 
 

  • Kansi sopi hyvin pinottuihin laatikoihin. 
  • Kylmä ei karannut.
  • Pino oli jopa tukevampi kuin ennen.
  • Alkuperäinen ajatuskin toimii - ylemmän voi laittaa edelleen alemman laatikon kanneksi.

‚Äč
Toteutimme koeversion perusteella muottimuutoksen 20 kg kalalaatikkoon, joka on nyt siis entistä parempi.

Kertokaa meille, mikäli tarvitsette jotain muuta uudistusta tai kokonaan uutta tuotetta. Haluamme tehdä teidän tarpeitanne vastaavia tuotteita.

 

 

KOMPOSTOINTI ON HYVÄ ALOITTAA SYKSYLLÄ

Greenyt

Jätehuollon maksukorotuksilla meitä kuluttajia ohjataan jätteiden lajitteluun. Hyvä niin, kukapa lajittelua ei kannattaisi. Biojätteiden lajitteluun oiva vaihtoehto on kompostoiminen. Kompostointi itsessään on helppoa ja yksinkertaista. Hyvällä kompostorilla, esimerkiksi meidän valmistamallamme Greeny-kompostorilla se onnistuu varmasti. Hyvin toimiva kompostori syö uskomattoman määrän biojätettä!

Syksy on luonnollista maatumisen aikaa ja kompostoinnin aloitukseen lokakuu käy mitä parhaiten. Meillä syyssesonki ja suomalaisten innostus kompostointiin näkyy jatkuvana kompostorikysyntänä. Rautakaupoissa on hyviä syyskampanjoita!

Yllä olevassa kuvassa Greeny-kompostorin värit viinisakka ja kataja.