Maanrakennus: UKOREX® tuotteilla onnistut

UKOREX InfraUKOREX Kaivoeriste
Pian päästään taas tekemään maanrakennustöitä – pientalojen pohjia ja vähän isompienkin, kunnallistekniikkaa, ojia, salaojia, teitä ja piharakentamista. Rakennuskausi on lyhyt ja tiivis, joten asioiden sujuvuus vaikuttaa onnistuneeseen lopputulokseen. Onnistunut lopputuloshan mitataan sekä laadulla että kohteen taloudellisella kannattavuudella. Juuri näihin meiltä löytyy ratkaisut.

 

 

Valikoimaamme kuuluvat kaikki maanrakentamisessa tarvittavat eristeet:

  • UKOREX® putkieristeet kaikenkokoisille putkille halutulla eristysvahvuudella tai vaikka useammalle putkelle samassa eristeessä. Muista myös saattokaapelin ura!
  • UKOREX® Pro kaivoeristeet puhdas- ja jätevesikaivoihin sekä maalämmön huoltokaivoon. Paketissa kaikki tarvittava kaivojen eristämiseen.
  • UKOREX® pilarimuotit terassi-, pihavalo-, pyykkiteline- ja leikkivälineiden perustamiseen. Toimii valun jälkeen tietenkin perustuksen routaeristeenä.
  • UKOREX® routaeristeet levyinä UKOREX® EPS 120 Routa, UKOREX® Infra 200 ja UKOREX® Infra 300. Levyt kohteeseen halutussa paksuudessa ja levykoossa.

Hae kaikki tuotteet rautakaupasta tai LVI–tukkurilta tai tilaa meiltä.

UK-Muovin tuotteissa ja tekemisessä on vihreä jälki

OperationCleanSweep
Pohdimme, mitä ympäristöystävällisyys meillä UK-Muovilla merkitsee ja miten se meillä näkyy arkipäivän toiminnassamme.

Ensimmäisenä tuli tietenkin mieleen kierrätykseen ja jätehuoltoon liittyvät tuotteemme eli erikokoiset ja väriset jäteastiat sekä Greeny kompostorit. Hiukan pohtimalla näimme myös kustomoidut, muotoon- ja määrämittaan leikatut eristetuotteet hyvinkin ympäristöystävällisinä. Eihän näiden täsmätilattujen tuotteiden mukana kulje ylimääräistä hukkaa tien päällä eikä sitä kerry myöskään työmaille tai asiakkaidemme tehtaille. Ja hyvä eristys säästää koko rakennuksen elinkaaren ajan lämmitysenergiaa.

Toisena ryhmänä ympäristöystävällisyydessä näimme käyttämämme muovimateriaalin, energian ja pakkausten kierrätyksen. Rouhimme sekä eristetuotannossa että muissa tuotantomenetelmissämme syntyvän materiaalihukan puhtaana takaisin kiertoon ja käytämme uudelleen. Haemme myös jatkuvasti keinoja parantaa energian käytön hyötysuhdetta ja talteenottoa. Nyt esimerkiksi ruiskuvalumuottien jäähdytysvesi ja tuotannon lauhdevedet kiertävät koneista valmiiksi lämmitettynä voimalaitoksemme kattilavedeksi. Pyrimme hyödyntämään myös meille tulevat pakkaukset uudelleen teille asiakkaille lähettävien tuotteiden pakkauksissa. Monet teistä ovat vastaanottaneet tuotteitamme esimerkiksi pahvioktabineissä, joissa meille on tullut raaka-ainetta.

Kolmantena tulee lajittelu ja kierrätys. Mitä emme pysty hyödyntämään itse tai käyttämään uudelleen, pyrimme lajittelemaan ja pakkaamaan yhteistyökumppaneillemme sopivilla tavoilla. Näin myös meillä hyödyntämättömät materiaalit päätyvät takaisin kiertoon.

Pohdinnan myötä huomattiin taas asioita, joissa voidaan edelleen parantaa. Siksi liityimme juuri eurooppalaisen muoviteollisuuden yhteiseen Operation Clean Sweep:iin. Työ tällä saralla siis jatkuu.

Virittäydytään kesään!

OmaMökki2018

Pääsiäisen jälkeen on aika suunnata Kevätmessuille Helsingin messukeskukseen. Messut ovat 12.-15.4.2018 eli torstaista sunnuntaihin. Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan tuotteisiimme osastollamme 7h101. Meillä on hyviä ratkaisuja sinulle kesäpihaan ja mökkirantaan, siis omaan kesäparatiisiisi.

Kysy pääsylippuja myyjiltämme ennen pääsiäistä (jotta ehdimme postittaa ne sinulle). Nähdään messuilla!

https://kevatmessut.messukeskus.com/