Mitä pidät uusista Greeny hiekka-astioistamme?

 Greeny_hiekka_1

Greeny Hiekka Suunnittelimme uudet Greeny-hiekka-astiat huomioiden ergonomisen työasennon hiekkaa otettaessa, mahdollisuuden täyden astian siirtoon trukilla, kannen pysymisen auki sekä veden ja lumen asettamat säävaatimukset. Turvallisuuden takia kansi ei kuitenkaan ole ilmatiivis.

Muotintekijämme toteutti toiveemme hienosti! Tuloksena on kaksi erikokoista Greeny-hiekka-astiaa: 120 l ja 450 l. Väreinä molempiin kokoihin ovat kauniit maanläheiset kataja ja käpy. Tulossa on vielä kolmas harmaasävyinen vaihtoehto.

Teemme uudet Greeny-hiekka-astiat ja kaikki muutkin Greeny-tuotteet tehtaallamme Iisalmessa.

   

Greeny_hiekka_1

 

Varauksillamme parannat työturvallisuutta

Varaukset

Olemme tehneet erilaisia valuvarauksia betoniteollisuuteen jo pitkään. Varauksemme ovat mittatarkkoja ja nopeuttavat tuotantoa betoniteollisuudessa. Mikä kuitenkin tärkeintä – käyttövalmiit varaukset parantavat huimasti työturvallisuutta!

Suuren suosion vuoksi otimme osan tuotteista vakiovarastotuotteiksemme. Meiltä löytyvät varastosta:  

  • S1 sähköpistevaraus kojerasialle
  • W1 sähköpistevaraus
  • W2 sähköpistevaraus
  • Alajuotosvaraus

‚Äč
Näistä ja muista varauksista lisää tietoa myyntihenkilöiltämme.

RT -kortissa on UKOREX® -tuotetiedot kootusti

RT

RT Uudessa RT-kortissamme on koottuna kaikki suunnittelijan tarvitsemat EPS faktat samaan pakettiin. Tietopaketissa on käyty läpi sekä perinteiset UKOREX® EPS että UKOREX® Grafit eristeet eri käyttökohteisiin. Lisäksi kortista löytyvät tiedot UKOREX® Silent-askeläänieristeestä ja UKOREX®LVI -tuotteista.

UKOREX® EPS Lämmöneristeet -kortti on käytettävissä RT Net palvelussa sekä tietenkin painettuna versiona. Mikäli tarvitset painettuja kappaleita ota yhteyttä myyntiimme, niin lähetämme sinulle postissa oman kappaleen.

Käy tutustumassa, uuden RT 38826 -korttimme löydät täältä.