Korvaamattomia veistoksia suojaamassa

RLPSaimme olla mukana toteuttamassa lasitaiteilija-muotoilija Ritva-Liisa Pohjolaisen kiiteltyä lasiveistosnäyttelyä Shanghaissa. Meitä ei tietenkään näyttelyssä näkynyt mitenkään, mutta ilman onnistuneita kuljetuspakkauksia näyttelyn toteutus olisi hankaloitunut.

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – sananparsi sopii hyvin 52 uniikin lasiveistokseni kuljettamiseen Shanghain näyttelyyn lokakuussa 2017. Kuljetamme paljon lasiveistoksia mm. Muranosta Suomeen. Kiinan näyttelyn kuljetusten onnistuminen oli kuitenkin uudenlainen ponnistus. Apu löytyi onneksemme Suomesta. UK-Muovilta saimme tärkeät styroksipehmusteet lasiveistosten tueksi laatikoihin. Kaikki teokset saapuivat perille ehjinä!” Lasitaiteilija-muotoilija Ritva-Liisa Pohjalainen, RLP DESIGN Oy

”Näin isossa pakkausurakassa kaikki osat ovat tärkeitä. Etsimme ratkaisuja pakkauksiin maailmalta, mutta sopivia ei löytynyt. UK-Muovi oli alusta asti hyvin ratkaisukeskeinen, ja löysimme yhdessä parhaan mahdollisen tavan pakata lasiteokset turvallisesti. UK-Muovi otti haasteen vastaan ja tarvittavat styroksit osattiin leikata millintarkasti!” Shanghain näyttelyn logistiikkajohtaja Oskari Turunen.

EPS-suojapakkauksen tekeminen yli viidellekymmenelle uniikille lasiveistokselle oli mielenkiintoinen tilaus. Toimeksianto oli kuitenkin erittäin hyvin suunniteltu ja meille jäi vain toteutus. Oli kunnia olla mukana projektissa ja yllä olevat kommentit lämmittävät, kiitos.

Lue lisää:

Shanghain näyttely

Verkkokauppa

Facebook: RLP Design

Instagram: rlpdesign

 

 

br  

 

 

Ethän unohda tietosuoja-astiaa?

TietosuojakansiUudet tietosuojadirektiivin ja -asetuksen (EU 2016/680 ja 2016/679) vaatimukset tulee olla käytössä 25.5.2018 alkaen. Asia on ollut paljon esillä ja sen tiimoilta on järjestetty lukuisia koulutuksia: nimetään IT-ammattilaisia vastuuhenkilöiksi, turvataan sähköposteja ja suojaudutaan erilaisia kyberhyökkäyksiä vastaan. Tässä hötäkässä voi sitten unohtua ihan tavallisen paperilla olevan tiedon suojaaminen ja hävittäminen.

Meillä on tarjota yksinkertaisesti ja siististi toteutettu tietosuojavarustelu keräysastioihimme. Tietosuojavarustetun kannen saa kaikkiin Helesi- keräysastioihin (60 - 1100 litraa). Varustelu sisältää kehyksen ja lukitussalvan asennettuna. Osat ovat siistiä ja kestävää rosteria. Ja Helesin isot pyörät takaavat astian helpon käsiteltävyyden, kun astia on täynnä paperia.


Lue lisää:
Helesi-astiat

 

br  

Liukastuminen on kelju juttu

Hiekka-astiat

 

Talven sääolosuhteet meillä Suomessa ovat muuttuneet niin, että liukkaita ja jäisiä kelejä on entistä enemmän. Ei ainoastaan Liisan liukkaita ja Kaisan kaljamia. Tarvetta hiekalle siis on!

Laajassa hiekka-astiavalikoimassamme on astiat kotipihaan ja teiden varsille sekä kaikelle siltä väliltä. Mieti, mitä tarvitset ja valitse astia sen mukaan:
 

  Eero Greeny 120 Greeny 450 Eppu Epeli Emppu
Tilavuus 150 120 450 350 300 600
Auki tuettu kansi x x x   x  
Konetäyttö mahdollisuus= metallikaulus       x   x
Tuulessa kiinni pysyvä kansi x x x x x x
Lapiointiaukko           x
 
Haarukkavaunulla siirrettävissä   x x     x
Turvakansi* x x x x x x
Harmaa x x x x x x
Kataja x x x x x x
Käpy   x x      
Purppura x          
Tilausväri** x x x x x x


*Saranapuolella ilmarako, ettei synny tukehtumisvaaraa esim. lapsille.

** 5 tilausväriä: Käpy, Vadelma, Luumu, Mustikka ja Herne

Hiekka-astiamme ovat kotimaisia ja valmistetaan Iisalmessa. Näin talviaikaan hiekka-astiat ovat varastotuotteitamme ja ne ovat valmiina heti toimitukseen.

Lue lisää:
Hiekka-astiat

 

 

Teollisesti tehdyt varaukset ovat järkeviä

Alajuotoskotelo Olemme lisänneet jatkuvasti valikoimaamme betoniteollisuuden käyttämissä EPS-varauksissa. Vakiovarauksissa on uusina sähkövaraukset V1-V6 ja sidontapistevaraukset S1-S6. Lisäksi teemme yrityskohtaisia tai kohdekohtaisia varauksia mm. viemäreihin ja muihin yksityiskohtiin.

Teollisesti tehdyt varaukset ovat turvallisia, siistejä ja mittatarkkoja. Sekä teillä että meillä on tekijällä kaikki sormet tallella, kun varauksia ei tehdä vannesahalla. Varauksen pinta on siisti ja puruton sekä mittatarkkuus millintarkkaa.
 
Lue lisää:
Tarvikkeet betonityöhön