Teimme pirteän pakkausuudistuksen lattiaeristeisiin

Helesit

Osa asiakkaista on jo ehtinyt hämmästellä, mitä sinne pihalle onkaan ilmaantunut. Ei huolta, uudistimme vain UKOREX®  EPS Lattia -eristeiden pakkaukset. Tuote on samaa ensiluokkaista, tuttua ja turvallista eristettä kuin ennenkin. Uudella vaalealla graafisella toteutuksella saimme kalvosta kuitenkin paremmin auringon porotusta kestävän pakkauksen.  

Uusi kalvo on polyeteeniä, jonka voi kierrättää muovipakkauksena tai energiajätteenä. Kalvoon on painettu myös QR-koodi, joka ohjaa nettisivuillemme. Lattiaeristeiden CE-merkin vaatimustenmukaisuustodistukset ovat siellä pdf-muodossa ja helposti tulostettavissa. 

Muistin virkistämiseksi taulukossa alla on vielä varastossa olevien vakiotuotteiden pakkauskoot. Muut levykoot ja paksuudet toimitamme erittäin lyhyellä toimitusajalla myös pakattuna uuteen kalvoon.

Levyn paksuus
mm
Levyjen määrä
kpl/pkt
Peitto
m2/pkt
(levykoko 1200x1000mm)
Peitto
m2/pkt
(levykoko 1200x2000 mm)
25 20 24,0 48,0
50 10 12,0 24,0
70 7 8,4 16,8
75 6 7,2 14,4
100 5 6,0 12,0

 

Tuliko vastaan hankala uritus?

Uritus EPS

Teemme EPS-levyihin lukemattomia erilaisia urituksia asiakkaiden käyttökohteisiin lyhyellä 1-2 viikon toimitusajalla. Uritus voidaan tehdä kaikkiin eristelaatuihimme aina 300 mm levypaksuuteen asti. Yli 300 mm paksuja eristeitä uritamme myös, mutta ne vaativat hiukan pidemmän toimitusajan. 

Teemme perinteisiä tuuletus- ja tartuntauria suorakulmaisena ja lohenpyrstönä. Erittäin toimiva on myös urasuojattu lohenpyrstöura, jota käytetään erityisesti sokkelieristeissä. Monissa rakennesuunnitelmissa tarvitaan alareunaan vielä poikittainen kokoomaura. Sekin onnistuu näppärästi. Näihin kun vielä liitetään levyn reunassa oleva tiivistysura, saadaankin jo huippujälkeä aikaiseksi. Teemme myös monenlaisia asiakaskohtaisia erikoisurituksia, esim. eräälle asiakkaalle tehdään 210 mm leveää uritusta. 

Uritusjälki on siistiä eikä levyissä ole irtopölyä. Siistiä ja laadukasta! 

 

Etsitkö tuotteellesi valmistajaa?

Rotaatiovalu

 

Mitä on rotaatiovalu? Rotaatiovalumenetelmä on joustava ja monipuolinen erikokoisten muovituotteiden valmistustapa. Voi sanoa jopa mielikuvituksellinen. Edulliset muottikustannukset tekevät rotaatiovalusta erittäin hyvän vaihtoehdon pienillekin tuotesarjoille.

Muotti- ja tuotesuunnittelussa sekä muottien valmistuksessa teemme yhteistyötä kumppaniemme kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Teemme rotaatiovalutuotteet alusta loppuun tehtaallamme Iisalmessa. Muottihuollon teemme omassa pajassamme tai muotinvalmistajalla. Säännölliset muottihuollot takaavat hyvät tuotteet ja pitkän käyttöiän muoteille. 

Kun yhdistämme valmiiseen tuotteeseen logistisen osaamisemme ja tehokkuuden, pääsemmekin erittäin houkutteleviin kokonaisratkaisuihin. Voimme toimittaa tuotteet suoraan loppukäyttäjälle meillä olevasta varastosta. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, vai mitä?