TERVEISIÄ KEVÄTMESSUILTA!

Kevätmessut

Kevätmessuista on vierähtänyt jo kuukausi. Kuinka aika rientääkin, vaikka kevään tulo on ollut melko hidasta tänä vuonna. Messupäivät menivät yhdessä hujauksessa ja näin jälkeenpäin messusatoa summaamalla kolme asiaa nousee ylitse muiden – kompostointi, mökkilaituri ja kotimaisuus. 

Erityisesti kiinnosti Greeny laiturimme. Laituria pidetään sopivan kokoisena sekä budjettiin että mitoiltaan ja painoltaan.  Kaikki nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia ostopäätöstä tehtäessä.  Moni kuluttaja ilahtui myös kuullessaan, että Greeny –laiturit ja ponttonit löytyvät sieltä mökkipaikkakunnan rautakaupasta. Selkeä viesti olikin kotimaisuuden lisäksi halu tehdä hankintoja nimenomaan paikallisesti mökkipaikkakunnalta. Olemme jo toimittaneet monille kaupoille sekä ponttoneita että laitureita, mutta tarkistakaapa viimeistään nyt, mikä tilanne varastoissanne on. Mökkiläisiä ei häikäistä tilaustuotteilla! Äitienpäiväviikonloppuna mökkeily pyörähtää todella käyntiin ja kesäasukkaat tulevat paikkakunnalle. Olethan valmis?

Kiitos kaikille osastollamme vierailleille. Tavataan viimeistään ensi keväänä, osasto on jo varattu. (Ja uutuuksia on jälleen tulossa!)

 

Tuttu ja turvallinen UKOREX® EPS

UKOREX EPS

Kaikista uutuuksista ja kausituotteista kirjoittaessa EPS Lattia ja Routa –tuotteet jäävät monesti varjoon. Palautteen perusteella näistäkin olisi aina välillä kuulemma hyvä kertoa ihan perusasioita.

UKOREX®  EPS –eristeet ovat solupolystyreenistä valmistettuja rakentamiseen tarkoitettuja lämpö- ja routaeristeitä. Näistä kaikkein käytetyimmät ovat UKOREX®  EPS 100 Lattia ja UKOREX®  EPS 120 Routa eri paksuisina ja kokoisina. Nimensä mukaisesti UKOREX® Lattiaeristeitä käytetään lattiaeristeenä esim. maavaraisessa perustuksessa ja UKOREX® 120 Routaeristeitä rakennusten ja piha-alueiden routasuojauksena.

Lujuusluokka 100 tarkoittaa lyhytaikaista puristuslujuuskestävyyttä 100 kPa eli noin 10 tonnia/m². Vastaavasti lujuusluokan 120 kPa lyhytaikainen puristuslujuus on noin 12 tn/m². Tuotteen pitkäaikainen puristuslujuus ilmoitetaan voimana ja sitä vastaavana painumana. Molemmille tuotteille 3,6 tn/m² kuorma aiheuttaa ainoastaan alle 1,5 % painuman 50 vuodessa. Kummankin tuotteen lämmöneristävyysarvo on 0,036 W/mK.(Lämmönjohtavuudessahan pienempi arvo kertoo aina paremmasta lämmöneristävyydestä.)Lisää UKOREX® EPS tuotteidemme ominaisuuksista löydät täältä.

Varastoimme menevimpiä paksuuksia UKOREX® EPS lattia – ja routatuotteita heti toimitettavaksi. Toimitamme myös muut mitat ja paksuudet nopeasti.

 

Uudistunut laatujärjestelmämme

Teimme paljon työtä ISO 9001 ja ISO 14001 laatujärjestelmämme kanssa viime vuonna uudistaessamme toimintamme uuden 2015 standardin mukaiseksi. Standardin uudistukset haastoivat meitä todella laajentamaan näkökantaamme.

Uutena asianahan standardi vaatii arvioimaan riskejä ja mahdollisuuksia kaikessa toiminnassa. Aluksi tämä tuntui todella vaikealta ja jopa päälle liimatulta. Pikkuhiljaa vääntämällä asia kuitenkin eteni ja sisäistimme ajattelutavan. Nyt monessa päivittäisessä tekemisessä huomaamme, että riskien ja mahdollisuuksien arviointi monelta kantilta on tullut hyvinkin vakiintuneeksi toimintatavaksi. Tämä oli standardiin erittäin hyvä uudistus.

Uskomme, että toimintatapojemme kehittyminen ja tarkentuminen näkyvät myös teille.

Uusi ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaattimme löytyy täältä.