Uusia värejä pikku-Helesiin

Helesi 60L
Ison kysynnän vuoksi laajensimme Helesi 60 litran jäteastiavalikoimaamme kolmella uudella värillä. Nyt Helesi 60 astian saa: sinisenä, keltaisena, oranssina, punaisena, harmaana ja vihreänä.

 

br  

 

Kalat kylmänä perille

Fresh LaatikotFresh laatikko detalji
Uudet lujat Fresh 10 kg kalalaatikot ovat nyt saatavilla. Tuotteina Fresh 10 kg lokerolaatikko sekä tulpalla että ilman (FLT10 ja FL10).

Uudessa laatikossa on entistäkin parempi pinoutuvuus. Laatikot lukkiutuvat toisiinsa päällekkäin ladottaessa ladoitpa ristiin tai suoraan. Lujan rakenteen ansiosta alinkin laatikko kestää täyden pinon kuorman. Sama lukkiutumismekanismi on myös ponttikannessa. Saatavissa on myös suora levykansi ja uutuutena 25 mm paksu lavakansi. Lavakansi sopii eurolavaan eli kannen koko on 800x1200 mm.

Fresh-tuotteissa on käytetty vain yhtä materiaalia eli EPS:ää, jolloin kierrätys on yksinkertaista. Tuotteiden kylmäketju säilyy hyvin, koska EPS-materiaalin lämpöeristysominaisuudet ovat huippuluokkaa. Fresh-laatikot eivät vety eivätkä vuoda.Kalalaatikoiden elinkaarianalyysi: http://www.epsindustry.org/sites/default/files/Summary_EUMEPS%20Fish%20Box%20%20LCA.pdf  

br  

 

Maanrakentaminen on täydessä käynnissä

UKOREX Infra
Pari kuukautta sitten kirjoittelimme UKOREX® maanrakennustuotteista. Silloin maa oli vielä jäässä ja nyt on jo kesän ensimmäiset helteet koettu. Lumi ja routa ovat sulaneet ja maanrakennustyöt alkaneet.

Muistutukseksi vielä: meiltä saat kaikki maanrakentamisessa tarvittavat eristeet samassa kuormassa työmaatoimituksina.

  • UKOREX® routaeristeet levyinä UKOREX® EPS 120 Routa, UKOREX® Infra 200 ja UKOREX® Infra 300. Levyt kohteeseen halutussa paksuudessa ja levykoossa.
  • UKOREX® putkieristeet kaikenkokoisille putkille halutulla eristysvahvuudella tai vaikka useammalle putkelle samassa eristeessä. Muista myös saattokaapelin ura!
  • UKOREX® Pro kaivoeristeet puhdas- ja jätevesikaivoihin sekä maalämmön huoltokaivoon. Paketissa kaikki tarvittava kaivojen eristämiseen.
  • UKOREX® pilarimuotit terassi-, pihavalo-, pyykkiteline- ja leikkivälineiden perustamiseen. Toimii valun jälkeen tietenkin perustuksen routaeristeenä.

Hae kaikki tuotteet rautakaupasta tai LVI–tukkurilta tai tilaa meiltä työmaalle.

 

Lue lisää: www.uk-muovi.fi/rakennuseristeet

 

LVI-INFO.fi – tietopalvelu: LVI-Info

br  

 

Nyt tarvitaan laituri!

Greeny laituri
Kesä tuli. Jos on maanrakentajalla tekemistä, niin on sitä mökkiläiselläkin. Kaikkea kivaa mökillä on jo saanut puuhailla. Vesi on tosin vielä melko kylmää uimiseen, mutta kalalle on jo hyvin päässyt.

Tarvitaanko sinne rantaan uusi laituri? Jos vastaus on kyllä, hae rautakaupasta valmiit Greeny-laiturielementit ja ponttonit. Vie rantaan. Kytke osat toisiinsa ja työnnä vesille.

Tämä onnistuu kotimaisesta puusta tekemillämme Greeny-laiturielementeillä Jyry- tai Jysky -ponttoneilla. Jälleenmyynti on rautakaupoissa koko Suomessa.

Tarkat tuotetiedot löytyvät nettisivuiltamme täältä.

Puutavaran meille toimittaa Aureskosken Jalostetehdas Oy www.aureskoski.fi

br  

 

Leipää ja sirkushuveja Narinkkatorilla Helsingissä

Leipää ja sirkushuveja
Tule katsomaan meitä ja tuotteitamme Narinkkatorille keskiviikkona 23.5. Mukana meillä on muut iisalmelaiset huippuyritykset ja tuotteet – Olvi, Genelec, Ponsse, Normet ja Pesolan Pihviliha muutamia mainitaksemme. Tilaisuuden juontaa oma ylpeytemme Tuija Pehkonen ja rentouttavia joogasessioita vetää Liikkeen pirteä Laila Lohvansuu.

Arvomme esittelytuotteemme päivän päätteeksi.

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan: http://www.iisalmi.fi/loader.aspx?id=14a7f3aa-863d-484b-8bed-9b63c7cf9c5f